improve
your
skills.

Pole soccer® onderdeel jeugdopleiding

Train en ontwikkel op natuurlijke en speelse wijze

 

In het hedendaagse voetbal ligt de focus op de opleiding van de jeugd. Talentontwikkeling en doorstroom van jonge voetballers is van cruciaal belang voor de toekomst van het voetbal.  Het is dan van essentieel belang dat u ook uw spelers de juiste middelen voor hun leeftijd en ontwikkelingsfase kunt aanbieden. 

Uit onderzoek blijkt dat jonge spelers op een groot veld andere vaardigheden ontwikkelen dan op een kleiner veld. Ze spelen te snel op een groot veld, worden minder betrokken in het spel en hebben dus minder kans om hun techniek, vaardigheid en besluitvorming te ontwikkelen. Maar veel belangrijker, ze hebben geen plezier!

Pole Soccer® haakt in op de huidige kernwaarden van de jeugdopleiding. Het is specifiek ontwikkeld ter ‘ondersteuning’ van de te hanteren trainingsprogramma’s en een geweldige tool om de jonge voetballer op een speelse en zeer natuurlijke wijze alle basisvaardigheden van het voetbal te leren en te ontwikkelen. Een meer moderne, kindvriendelijke aanpak van jeugdvoetbal, tegenover de win-at-all-costs mentaliteit die de ontwikkeling en het plezier voor jongeren verstikt.