improve
your
skills.

ONDERDEEL TECHNISCHE TRAINING

Met een bal aan de voet leren van je eigen acties

 

Bij elke voetbaltraining, ongeacht de leeftijd of het niveau van de spelers, behoort Pole Soccer® een vast onderdeel te zijn van de technische training. 

Kinderen moeten vooral plezier. Pas dan kan je echt werken aan de ontwikkeling. Door het spelen van Pole Soccer® ontwikkelen de spelers, naast het fun-aspect, tegelijk hun technische en tactische vaardigheden. Er is namelijk geen andere spelvorm waar zij met een bal aan de voet voortdurend leren van hun eigen acties. Ze krijgen een onmiddellijke beloning als ze iets goed doen, maar ook krijgen zij te maken met teleurstellingen op het moment dat zij zelf een fout maken. Dit alles versterkt de zo belangrijke mentale weerbaarheid van deze jongeren. Bij het spelen van Pole Soccer® staat één van de meest essentiële kernwaarde van het voetbal bovenaan. Namelijk de wil om te winnen!

Deze directe en constante feedback zijn waardevolle leermomenten voor alle spelers. In het relatief kleine veld is er geen plek om je te verbergen. Elke speler wordt uitgedaagd om het beste te geven.